Дайджест третього тижня Фуд челенджу – «Національні кухні»

343 школи подали свої звіти за третій тиждень!

Ми дуже раді тій кількості активностей, які учасники провели в рамках третього тематичного тижня, а також різноманіттю національних страв, які вдалось спробувати разом з учнями.

Далі детальніше розглянемо основні цікавинки тижня:

  • 13 травня до нас приєдналася з лекцією Ольга Озерна — коуч зі здорового способу життя. Вона розповіла про те, яку їжу варто вживати для належного функціонування мозку, як впроваджувати здорові харчові звички попри спротив, а також розвінчала ряд популярних харчових міфів.
  • Ми отримали 450 заявок в рамках Конкурсу ідей для Телеграм-каналу Healthy schools, відібрали 5 переможців та опублікували їх список у нашому Фейсбуці та Телеграмі.
  • Завершився й Конкурс мемів про здорове харчування серед школярів. Діти вразили нас своїм креативом та почуттям гумору. Митобрали найсмішніші жарти та опублікували їх на наших сторінках.
  • Розібрались в ознаках здорового харчування, що присутні в стравах традиційної українській кухні, а також розглянули її не надто корисні особливості.
  • В рубриці #healthy_me розповіли про здорові звички учня Шепетівського НВК #1 — Віталія Ковальчука-Майданця та учасників Асоціації учнівської молоді «Світ» із ЗОШ І-ІІІ ступенів с. Липини.
  • Опублікували альбом з креативними активностями про національні кухні різних країн від учасників челенджу.
  • Активно публікуємо найважливіші новини щодо організаційних моментів челенджу в нашій Viber-групі, до якої можна приєднатись за посиланням. 

Спасибі всім школам за ці чудові результати!

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply